Breaking News
Home / Tehnologie / Techsylvania 2015 – a river of thinking

Techsylvania 2015 – a river of thinking

Techsylvania 2015 – a river of thinking


În organizarea unei conferințe trebuie să urmărești cu atenție fiecare aspect, de la speakeri până la sesiunile de Q & A, networking etc.

Pot să vă spun că la Techsylvania, echipa organizatorilor a depășit cu mult nivelul altor evenimente de profil. În plus, pentru mine Techsylvania este un pilon important în ecosistemul realizat la Cluj.

Mediul academic produce an de an absolvenți, în cazul nostru programatori, ingineri de sistem etc. Companiile implicate își caută vitorii angajați direct din facultăți.

Evenimente precum Techsylvania sunt liantul, coagulatorul dintre toate părțile implicate în ecosistem. Am remarcat cu bucurie eforturile depuse de organizatori pentru a aduce speakeri de seamă. Dar mai mult, am remarcat că mulți dintre ei au deja legături de afaceri cu Clujul. Și sunt un exemplu pentru cei care participă la conferință.

În discuțiile de pe scena conferinței am văzut pe lângă personalități impresionante din lumea IT-ului și antreprenoriatului global, tineri antreprenori români, dornici să-și împărtășească experiența dobândită și celor care acum se gândesc să înceapă o afacere.

Temele discutate au cuprins aspecte ale dezvoltării unei afaceri, când e momentul marelui salt către un business global. Cum se face acest salt și care sunt riscurile și provocările.

Au fost pe scenă mari antreprenori internaționali, business angels, personalități din media și reprezentanți ale unor companii de succes.

După părerea mea, cel mai mult au câștigat sutele de participanți, programatori, ingineri, mici antreprenori, care au venit aici în căutare de idei, capital și mentori.

Dacă aș sintetiza conferința, aș numi-o river of thinking, locul de unde vin ideile, soluțiile și chiar finanțarea pentru multe afaceri.

În articole care vor urma vom publica interviuri cu unii dintre cei mai interesanți speakeri, care au fost disponibili să ne răspundă la întrebări.

Mulțumesc echipei Techsylvania pentru că m-au invitat aici ca și blogger oficial. Îi felicit sincer pentru o conferință foarte reușită. Sper să ne revedem și anul viitor.

About bravotvr

Check Also

Cum se alege un termostat de ambient?

Cum se alege un termostat de ambient? Și mai ales, de ce se instalează?Pentru că ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *